maanantai 25. marraskuuta 2013

Uusi lamppu keittiöön. Ja niin no, joulujuttuja...

Ahkeroitiin viikonloppuna taas oikein urakalla ja saatiin eteiseen peilit ja ruokapöydän päälle uusi lamppu. Ja muutama uusi joulukoristekin löysi paikoilleen.

Lauantaina aamulla käytiin IKEAssa, mistä mukaan lähti 3 pkt (12 palaa) LOTS-palapeilejä, yläkerran kylpyhuoneeseen säilytyslokerot pesuaineille ja Tyypin vaipoille ja wipes-paketille, heräteostoksena 2 vieraspyyhettä, paristoja ja ruokapöydän päälle tosiaan uusi lamppu.

Kristaller / 59,95 euroa
 Nuo lamput haluan vaihtaa vielä sellaisiin kirkaslasisiin.

On alkanut hiukkasen ärsyttää yläkerran kylpyhuoneen peilikaappi. Se on joskus aikoinaan IKEAsta ostettu ja 10 cm liian syvä blokaten kylpyhuoneen seinässä kiinni olevan loisteputkivalaisimen. Aviokki soittelee huomenna huoltoyhtiöön ja tiedustelee, josko saataisiin sitä kautta tilattua ja asennutettua meille uusi ja toimivampi kaappi. Sellainen, jossa olisi kaksipuoleiset peiliovet. :) Kustannus tuskin voi olla mikään ihan älytön, toivottavasti huomenna jo ollaan viisaampia! 
 

 

Olen niin innoissani, kun meille mahtuu tänne kotiin joulukuusi! :) 
Mutta sitä odotellessa (aviokki käynee ostamassa sen aatonaaton iltana!) pikkujouluaikaan saa kuusen virkaa toimittaa tämä uskollinen pikkuinen kuusenkäppyräni. Joka tänä jouluna sai uuden "asukin" oksallensa. Lumiukkoja löytyi kaksin kappalein yhteishintaan 2 euroa Tiger-kaupasta. 
Pakko oli leikkiä Photoscape-ohjelmalla.
Olen niiiiiin iloinen tästä soittorasiasta!!


Pääsen tänä vuonna helpommalla Tyypin synttäreiden suhteen (joita siis juhlitaan ensi sunnuntaina), koska juhlia vietetään 1. joulukuuta, joten samalla kertaa voi viettää iloisesti joulun avajaisia! Ihana joulu. <3

1 kommentti: