sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kirppislöytöjä viime viikonlopulta

Muuton lähestyessä olen ehtinyt jo Hietsun kirppikseltä löytämäni kehykset pakata muuttolaatikkoihin, mutta päätinkin vielä nopsasti napata niistä kuvan. Aviokki varmasti arvosta tätä edestakas-rumbaa pakkauksen suhteen. :)  Olen suunnitellut, että haluan yhden porraskäytävän seinän täyttää erilaisilla kehyksillä, joihin tulee valokuvia perheestä. Aviokkikin näytti tälle suunnitelmalle vihreää valoa eikä siis kovastikaan kiukutellut näille ostoksille.

3 kehystä, yht. 3 euroa. 
Hietsun kirppikseltä löytyi myös Nalle Puh-aiheinen Choco-peli 50 sentillä (sen mummi onneksi kiikutti pikimiten säilytykseen mummulaan odottamaan synttäreitä tai joulua), sekä oheinen massivipuinen linnantorni, jonka välittömästi ostin. En tiedä vielä mitä sillä teen, mutta se vaan oli aivan liian hieno jätettäväksi ostamatta vai mitä olette mieltä?

Luulen, että ovesta mahtuu kulkemaan Kinder-yllätysten ukkeli-koko.
Tuo parveke viehättää erityisen paljon. 
Hintaa tällä löydöllä oli tasan 5iiden euron verran.

Kanuunan kirppikseltä löytyi Tyypille tämä ihana HM college-bleiseri koossa 98/104 cm.

Uudenveroisessa kunnossa, näyttää siltä ettei sitä ole koskaan pidetty.
Hintalapun pidikekin oli vielä paikoillaan. Hinta 3 euroa.
Kuva lainattu täältä
Meillä oli etsinnässä nyt alkusyksyn raikkaita ja vilpoisia aamu- ja iltaulkoiluja varten ohut, tuulta ja vettä hylkivä välikausihaalari, joten Lanttilan löytö osui Uppo-Nallen sanoin: "...kuin nyrkki silmään".
Koska en julkaise Tyypin kasvokuvia täällä, niin ohessa kuva haalarin etupuolelta.
Kuva lainattu täältä.
Lassie vk-haalari, koko 92 cm ja aivan uudenveroisessa kunnossa. Jos tsekkailen ulkovaatteita käytettyinä Tyypille, niin yleensä ensimmäisenä tarkistan lahkeensuut ja veikkaan, että tämä meidän haalari on ollut hyvinkin passiivisessa käytössä, sillä lahkeen kumilenksuissa ei näy kulumaa lainkaan. Mikä löytö 10 eurolla! Eilen testattiin ensimmäisen kerran, kun aamulla oli melko vilpoisaa ja onhan tuo hiukka reilu, jos alla ei ole kuin pitkähihainen paita ja verkkaripöksyt, mutta onhan se hyvä, että alle mahtuu tarvittaessa paksumpikin paita ja housut. 

Lisäksi löytyi aviokille isänpäivälahjaksi Ilkka Remeksen Shokkiaalto-kirja 4 eurolla (ostan AINA Remekset kirppiksiltä ja jostain syystä ne aina maksaa 4 euroa...) ja Tyypille 80-luvun tyyppiset vetoketjufarkut ja vaaleansiniset verkkaripöksyt. 

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Tyypin uudesta huoneesta tulee varsin Nalle Puh-painotteinen, joten Hietsussa kun silmiini osui mitä ihanin pehmo-Puh (hintaan 4,50 euroa), niin kyllähän se piti mukaan ottaa "vaatimatonta" Puh-karhujen laumaa täydentämään. 

2 kommenttia:

 1. Heh, teillä tosiaan noita nalluja riittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisää Puh-karhuja aion kyllä kerätä!
   Tyypin valkoinen perinnepinnasänky muuntuu pehmolelujen sohvaksi uudessa kodissa, joten sinne mahtuisi vielä oikein hyvin istumaan muutama uusikin Puh-karhu.

   Poista