perjantai 23. elokuuta 2013

Paskat kirppislöydöt viime viikonlopulta

Muutto häämöttää jo viikon päässä.
Mihin ihmeeseen tässä on ehtinyt monen monituista viikkoa vierähtää?

Joudun korjaamaan aikaisempaa postausta, näillä näkymin Messukirppistä ei olekaan 6.10. kuten aiemmin kuvittelin. =/ Kurjaakin kurjempi juttu, sinne olisi ollut niin kiva mennä sekä ostoksille, että myyjä-osapuoleksi. Olen kyllä ihan varma siitä, että tällainen järjestetään ennen pitkää, sillä ensimmäinen osoittautui menestykseksi.

Ankkurinappi-kirppiksestäkin on ehtinyt vierähtää viikko. Meille myyntisaldoksi tuli 79,05 euroa joten plussalle jäimme ~44 euroa. Nella ja Nuttu-viikosta käteen jäi huima 230 euroa, josta tosin 42 euroa kulutin pinkkiin Guessin ihanuuteen samaisella viikolla samaisella kirppiksellä. Myytävää jäi vielä vino pino, joten eiköhän tässä jonnekin kirppikselle vielä suunnata.

En ole ehtinyt vielä postailla noista viime viikonlopun kirppislöydöistä, MUTTA siihen on hyvä, ellei suorastaan erinominen syy. Aviokki kielsi minua ostamasta yhtään mitään. Siis yhtään mitään, koska jokainen ostos täytyy pakata ja kuljettaa uuteen asuntoon. Niin no, tiedättehän te, jos lähtee ostoksille siten, että EI SAA OSTAA MITÄÄN, niin silloin jos joskus eteen tulee kaikkea houkuttelevaa. Joten päädyin salakuljettamaan kotiin 2 kassillista + Marimekon olkalaukullisen löytöjä. Niin ja osan jouduin pakkaamaan äidin kyytiin kotiinvietäväksi ja Tyypille synttärilahjaksi tuotavaksi... Niin... :)

Tunnustin kyllä jo löytöni kolmen eri kehys-löydön, ison Nalle Puh-pehmon ja Tyypin vaatelöytöjen osalta, joten ne ehdin kuvata teille kyllä varmaan vielä tulevan viikonlopun aikana.

Seuraan Paskat Kirppislöydöt-nimistä blogia ja nyt, kun itsekin olen suht aktiivinen kirppistelijä, niin olen alkanut kiinnittää huomiota, josko tuollaisia ikäviä paskoja löytöjä tulisi vastaan. Ja tuleehan niitä! Ohessa kaksin kappalein esimerkkejä viime viikonlopulta:

Kyseinen kannu on Ikeasta, tiedän koska sellainen löytyy allekirjoittaneelta. Hinta oli muistaakseni 12,95 euroa
joten aikamoisen hintaharppauksen on tehnyt. Pitäisiköhän laittaa omani myyntiin Huuto.net:iin ja lähtöhinnaksi 25 euroa?

Tyyppi rakastaa busseja yli kaiken, mutta silti tämä 15 euron hintainen "löytö" jäi pöydälle.
Bussista puuttuu 3 ovea ja taitaapa puuttua pilkkukin 1 ja 5 välistä. Mutta vaikka ei olisikaan pilkku uupunut
lappusesta, niin bussi olisi jäänyt pöydälle. Tämän lähetin myös lukijaviestinä Paskat Kirppislöydöt-blogiin.

Ja sitten ettei postaus olisi vain negatiivisia löytöjä, niin esitellään vielä puolestaan se toiveiden löytö, jota en olisi ikimaailmassa saanut salakuljetettua kotiin, mutta josta olen haaveillut jo pitempään:

"Tiffany"-lamppu 130 euroa, ei aito, mutta todella kaunis, eikö vaan?
Ajattelin josko voisin ihan itse kokeilla toteuttaa tällaisen lampun.

Mikä on ollut sinun ankein löytösi kirppikseltä?

2 kommenttia:

 1. Ikean jutuista pyydetään monesti ihan hirveitä hintoja kirppareilla. Mä oon ostellut toisinaan semmosia skämt -maljakoita (joissa aaltoja). Ne oli Ikeassa 0,95e kappale ja joskus näin kirpparilla 2,50e. Eka ajattelin, ettei oo paha hinta kunnes kuulin ton oikean hinnan :D. Joskus oon löytänyt niitä kyllä 3 kappaletta eurolla. Eli tavallaan melkein 3 yhden hinnalla :D.

  Pahin oli varmaan, kun löysin semmosen ihanan pinkin maljakon ja sen hinta oli jotain 5e! Vaikka ois kuinka ihana, niin ei tuu kirpparilta ostettua 0,95e maljakkoa tohon hintaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää muuten paikkansa, monesti etenkin itsepalvelukirppiksillä tulee ihmeteltyä noiden Ikea-tuotteiden jälleenmyyntihintoja. Etenkin nuo halvimmat maljakot (ne eri väriset ja aaltomalliset) nousevat kirppiksillä sinne 2 euron kappalehinta-tuntumaan. Me ostimme häihimme koristemaljakoiksi niitä suorakaiteen muotoisia yhden kukan maljakkoja muistaakseni 30 kpl hintaan 0,95 euroa. Olisi pitänyt säästää ne kaikki ja ripotella myyntiin eri kirppiskerroilla hintaan 2,95 :) Olisin voinut kaupan päälle ripotella jokaiseen vielä ruusun terälehtiä.

   Löysin muuten keittiön yläkaappeja raivatessani tuon oman valkoisen tee-kannuni ja se on kyllä edelleen ihan yhtä ihana, kuin silloin kun sen ostin, mutta en silti siitä ikimaailmassa kehtaisi 35 euroa pyytää.

   Poista