keskiviikko 14. elokuuta 2013

Lastenhuoneen muodonmuutos part I


Yritän todella rakentaa tätä blogia pitkälti sisustuksen ympärille, joten bear with me ja yrittäkää saada selkoa näistä valokuvan tapaisista, joilla näitä postauksiani kuvitan. :)

Ennenkuin Tyyppi syntyi, huone näytti jokseenkin tällaiselta:
Merirosvo-aiheiset tarrat saivat kyytiä melko nopeasti sen jälkeen, kun Tyyppi oppi konttaamaan ja etenkin seisomaan. Tuo harmaa ruutumatto on varastossa, tilalla (Ikeasta) vihreä auto-ratamatto ja vitriini-ovelliset kirjahyllyt ovat siirtyneet aikuisten makuuhuoneeseen. Tyypin huoneessa on edelleenkin leluhyllynä tuo perus-Ikea-Billy (106x80 cm) ja hyvin ajaa asiansa. Myös dvd-/cd-hyllyt, lastenvaunut, turvakaukalo ja kylpyamme ovat muuttaneet huoneesta pois. :)

Nuo auto-seinätarrat ostin Lidl:stä monta viikkoa ennen Tyypin syntymää ja ne ovat kyllä olleet joka sentin arvoiset. Harmittaa todella kovasti, että niitä ei voi siirtää uuteen huoneeseen. MUTTA: tilalle voi löytää uutta, tähän tapaan!

Huuto.net: hinta 10 € / Kuva lainattu täältä.
Huomenissa saatte sitten kurkkauksen siitä, miltä huoneessa tällä hetkellä näyttää, kun 1v 8,5kk taapero pistää siellä tuulemaan.

2 kommenttia:

  1. Joskus sitä vaan ihmettelee miten paljon noille lapsille pitääkään tavaroita ostaa, sen huomaa sitten varsinkin kun niitä yrittää kätkeä kaappeihin. Juuri kaikki turvakaukalot, leikkimatot jne...
    Mielenkiinnolla odottelen kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ihan järkyttävä on kyllä se tavarapaljous, mikä meilläkin on ja on ollut. Jos joskus saadaan toinen lapsi, niin toivottavasti sitä osaisi olla hieman järkevämpi hankintojen suhteen. :)

    Leluja Tyypillä on aika reippaanlaisesti, mutta välillä olen siivonnut osan kaappiin "piiloon" odottamaan. Esimerkiksi duplot on siivottu pois silloin, kun puiset rakennuspalikat ja etelä-korealaiset "Mega Blocks"-palikat ovat esillä. Myös muutama selkeä vauvalelu on jo muuttanut varastoon pieniksi jääneiden, mutta säilytettävien vaatteiden kanssa.

    VastaaPoista