torstai 29. elokuuta 2013

Elämä muuttolaatikoiden keskellä -EDiT!!

Kerrostalokolmio on nyt muuttunut muuttolaatikkolabyrintiksi. Laskin tuossa parikymmentä minuuttia sitten, että 23 laatikkoa ja 4 Ikea-kassillista tavaraa ovat löytäneet paikkansa ympäri asuntoa. Tyyppi ei ole millänsäkään ja antaa (onneksi) tavaroita täynnä olevien laatikoiden olla rauhassa. Tavoista poiketen, Tyyppi on saanut katsoa joka ilta 40 min Fröbelin Palikoita telkkarista, jotta isi ja äiti ovat saaneet pakata.
EDiT!!
-muuttokuorma-kuvia lisätty.

Perjantaina on myös tarkoitus viimeistellä pakkausrumba lauantaita varten. Tyypin kaikki lelut pakataan vasta lauantai-aamuna ennen mummulaan tehtävää "evakuointireissua" ja sunnuntaina Tyyppi saakin kotiutua uuteen kotiin kera kaikkien tuttujen tavaroidensa. Ilmeisesti onnistuin pelastamaan myös muutaman Tyypin huoneen seinätarran mukaan uuteen kotiin (eläköön vanha kunnon tarravihko!).

Allekirjoittanut sai tänään myös mukavan uutisen töistä, kun ensi viikolle löytyi 4eljäs vapaapäivä muuttopäivän merkeissä. Näin ollen huomisen työpäivän jälkeen koittaa peräti 6 päivän mittainen muuttovapaa! Mikäs sen mukavampaa.

Nyt unten maille ja aamulla ainakin hyvällä yrityksellä pirteänä työpöydän ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti