maanantai 12. elokuuta 2013

Kirpputori Ankkurinappi, pöytä 107

Tänään saimme kuulla, että asuntojen keskinäinen vaihto on hyväksytty ja perjantaina aviokki käy sitten allekirjoittamassa meidän uuden sopimuksen. Me siis tosiaan muutamme alle 3 vko:n päästä uuteen kotiin. Nyt siis saa sisustuskärpänen todella puraista allekirjoittanutta ja luulen, että huomisesta alkaen saatan viettää hetken jos toisenkin sisustukseen keskittyneiden verkkokauppojen ihmeellisessä maailmassa. Facebookin Sisustushullut-ryhmä on myös vienyt jalat alta.

Ei silti kiiruhdeta vielä asioiden edelle, vaan keskitytään tällä viikolla vielä hetki kirppiksiin. Odottelen aika tavalla, että pääsen kiertelemään ostosaikeissa yhtä jos toistakin kirppistä, mutta toistaiseksi täytyy vielä malttaa, sillä jokainen hankinta, jonka onnistun lykkäämään muuttoajankohdan yli, on vähemmän pakattavaa muuttolaatikkoon. Jotka muuten vuokrataan Lainalaatikolta.

Käytiin tänään viemässä viimeiset lisäykset kirppispöytään. Vuokra-aika päättyy perjantaina illalla. Pöytä nro 107 Kirpputori Ankkurinapissa näytti siis tältä tänään noin klo 17.15:

Kirppis on sisältä kivasti laitettu ja jokainen "pöytäkatu" on nimetty. Esimerkiksi tähän tapaan:

Ihan joka pöydässä ei ole myynnissä pelkästään vaatteita.
Olisihan se aika muikea ajatus olla vuokralla 5. Avenuella, vai mitä?

2 kommenttia:

  1. joo onpas innovatiivista keksiä käytäville nimiä, vähän kuin äijä park. kertooo kaiken heidän luovuudestaan. miksi ei pidä vaikka perjantaisin. keksis jotain uuuuttaa. kyllästynyt koko paikkaan

    VastaaPoista
  2. piti kirjoittaa että miksi ei pidä perjantaisin huutokauppa iltoja

    VastaaPoista