torstai 15. elokuuta 2013

Lastenhuoneen muodonmuutos part II

Jatketaan lastenhuoneen parissa vielä hetkinen.
Tältä näyttää Tyypin huoneessa tällä hetkellä.

Fisher Price-kassakone Huuto.net-löytö 6,50 €
Fisher Price Little People-parkkitalo Huuto.net-löytö 24 €
Arkullinen Mega Blocks-tyyppisiä rakennuspalikoita (kirpputorilöytö, alunperin Etelä-Koreasta) 15 €Tyypin sänkynä on vielä pienen hetken pinnasänky, josta on otettu kokonaan toinen laita pois ja laitettu tuo turvalaita tilalle. Pinnis on Ikean mallistoa, mutta jo poistunut malli, turvalaita puolestaan on edelleen myynnissä hintaan 9,99 euroa ja nimeltään Vikare. Vastaava pinnis tällä hetkellä on Gulliver. Hoitopöytä on myös Ikeasta ja Gulliver-sarjaa. Autotie-matto on (ylläri) Ikeasta myöskin.

Tuo iso Nalle Puh-pehmolelupatsas on voitettu HomeEntertainment-kilpailusta ja toivonkin, että se saa koriste-esineenä keskeisemmän sijainnin Tyypin uudessa huoneessa yhdessä tuon ison Tikru-pehmolelun kanssa. Mikäli käy niin onnellisesti, että joskus saamme toisen lapsen ja tytön, niin luulenpa, että hänen huonettaan tulee hallitsemaan vaaleanpunainen ja Nasu yhdessä perinteisten My Little Pony:ien kanssa.

Tyypin sänky on käynyt liian pieneksi. Pää ja jalat kolahtavat vuoroin pää-, vuoroin jalkopäähän ja varmasti tekee kipeää kumauttaa itseään puuta päin. Niinpä lauantaina aamulla käydään Vantaan Ikeassa ostoksilla ja toiveena on, että Tyypin uudeksi sängyksi tulisi tämä:

   
Kritter 89 € / 70x160 cm, kuva lainattu täältä
Vyssa Svinka 59 € / 70x160 cm, kuva lainattu täältä
Tyypin huoneesta haluan mahdollisimman värikkään enkä yksitoikkoisen sinistä. Siksipä sininen sänky, vihreä matto, valkoinen leluhylly ja punainen nojatuoli tuovat jo kivasti väriä huoneeseen. Uudessa kodissa lattia on tummanruskea laminaatti, joten väriä huoneesta ei tule puuttumaan.Valkoiselle seinälle Nalle Puh-seinätarrat sopivat varmasti mainiosti. Täytyy silti muistaa, että maltti on valttia ja tavoitteena saada värimaailma ja huone toimimaan taaperolle sopivana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti