torstai 26. syyskuuta 2013

Another Sneak Peak

Onpa ihanaa, kun viikko lähenee viikonloppua. Viikonlopun työlistalla on ainakin seuraavat asiat:
 • viimeistele porraskaiteiden fixaus
 • maalaa makuuhuoneen oven karmit
 • maalaa yläkerran ovien loput puulistat (kylpyhuone + makuuhuone)
 • järjestä yläkerran vaatekaapit 
Aviokille puolestaan olen varannut hommaksi porata porraskäytävään kehyksille kiinnikkeet sekä hyllyt paikoilleen. Lisäksi aviokki pääsee kasaamaan meidän uudet terassikalusteet (kuvia ja infoa luvassa viikonloppuna!).

Tyypin huonekin on tauluja vaille valmis, joten myös niille aviokki pääsee laittamaan kiinnikkeitä paikoilleen. Ajattelinkin jakaa teidän kanssanne vielä muutaman lisäkuvan Tyypin huoneesta. Tähtilamppu ei todellakaan noin kirkkaasti loista. :)

Paddington-karhu-seinätarrat löytyivät kirpputorilta jo kesällä ja nyt
ne löysivät paikkansa Tyypin kirjahyllystä.
 
Sain korjattua Puh-seinätarraa, ja nyt se pysyy paikoillaan ongelmitta.
Tyypin nimi on erikoisempaa laatua, jota ei löydy kalenterista eikä myöskään Cokis-pulloista.
Onneksi Tyypin ihana kummitäti oli hereillä ja sai teetettyä Tyypin nimellä tölkin. :)
Huomasitte varmaan myös, että kirppikseltä löytämäni linnantorni on löytänyt paikkansa.
Kuva lainattu täältä.
On pakko myös hehkuttaa tässä samassa yhteydessä, että sain siivottua ison laatikollisen Tyypin vauvaleluja varastoon. Ja koska sain siirrettyä laatikollisen leluja pois, niin pääsin hyödyntämään BR-Lelujen mahtavan alennustarjouksen! Josko on tarve piipahtaa leluostoksilla, niin BR-Leluilla on voimassa jäsenilleen tämän viikon torstaista-sunnuntaihin -25% alennus. Jäsenyys ei sido mihinkään ja on maksuton, joten aika jees homma! Nimimerkillä BR-Lelujen jäsen jo monen monituista vuotta.

Kävin tänään tuhlaamassa synttärilahjaksi saamaani lahjakorttia, mihinkäs muuhun, kuin pingviiniin. Ostin samalla toisenkin Duplo-paketin ja Tyyppi oli niin onnellinen päästessään penkomaan palikoita laatikoista.

On tuo jääkarhukin aika söötti. Ja tuo nalle. Nallet ovat Tyypin sydäntä lähellä.
Josko vielä löytyisi jostain Nalle Puh-duplo, niin Tyyppi menisi varmaan ihan överisti sekaisin.
Huomenna käyn tuhlaamassa loput lahjakortista tähän Duplo-junaan ja Tyypin kanssa päästään lauantaina tällä leikkimään.

Ovatko Duplot suosittuja ruudun sillä puolen?

6 kommenttia:

 1. Hei kiitti vinkistä , pitääkin huomenna poiketa Br-leluissa:)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä! :) Mä oon ihan haksahtanut noihin Duploihin. Onneksi aviokkikin näyttää niille suurimman osan aikaa vihreää valoa (silloin kun ei surffaa Lumiallaan HS:n verkkosivuilla...), koska niillä on oikeasti kiva leikkiä taaperon kanssa. :) Venailen myös kovasti Tyypin 2-vuotissyntymäpäivälahjaksi ostettavaa Ikean Lillabo-junarataa. Ihanaa, kun saa luvalla leikkiä oman lapsen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana juna! Poikakin heti havainnoi sen koneen ruudulta. :D

  VastaaPoista
 4. Kalvo asennettu - ja pari Nalle Puhia bongattu noista kuvista! Kivasti piristää valkoista kaapistoa tuo tarra. Tyyppikin näyttää olevan tyytyväinen.

  VastaaPoista
 5. Nalle Puh -duploja oli myynnissä jokunen vuosi takaperin. Meiltäkin löytyy. :) Minä oon himoinnut tuota numerojunaa, mutta ei oo tullut hankittua. Ehkä vielä Onnille vois sellasen ostaa vaikka synttärilahjaksi, se kun on ihan hullu junafani. :D Muuten me ei kyllä enää isoja legoja ostella, kun kohta saa siirtyäkin jo niihin pieniin. :) Sampo jo kovasti odottelee, millon sais niitä kotiinkin. Onneks päiväkodissa pääsee niillä jo leikkimään. Vielä ei uskalla kotiin niitä ostaa, kun Onnilla on vielä paha tapa tunkee kaikki mahdollinen suuhun.

  VastaaPoista