torstai 12. syyskuuta 2013

Hitaasti remppa etenee

Kuluneen viikon aikana ollaan saatu jälleen asioita eteenpäin.
Olohuoneeseen on saatu ihanat valkoiset verhot, jotka ihan itse omin käsin lyhensin. Huonekorkeus on täällä noin 30 senttiä matalampi, kuin aikaisemmassa kodissa, joten sen vuoksi verhoja joutuu lyhentämään. Toisaalta lyhentäminen Ikeasta ostettavalla Sy-silitysnauhalla oli varsin helppo juttu.

Tyypin huone on muutamaa taulua vaille valmis.


Nuo Ikeasta ostetut pöytä ja tuoli ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan lyömättömän ihanat! Sininenkin pöytävaihtoehto miellytti sekä äidin että isin silmää, mutta kyllä tuo valkoinen vaan vei voiton. Ja Tyypin mielestä on aika hauskaa kiivetä tuolille lukemaan kirjaa pöydän ääreen.

Olen aika pettynyt tuohon Nalle Puh-seinätarran liimalaatuun. :( Lidl:stä ostamani seinätarrat kestivät jopa siirron muuton aikana edellisestä huoneesta uuteen seinään tänne, mutta tuosta Puh-tarran oksasta vaan reuna repsottaa. Se on kuitenkin ongelmista pienin.

Edelleen ollaan ilman vaatekaappeja, mutta tänään oli huoltomies käynyt jättämässä lapun, jossa kertoi ottaneensa mitat meidän kylpyhuoneen ovesta (jee, se vaihdetaan myös uuteen!) ja palaavansa heti, kun kerkiää myös noiden vaatekaappien hyllylevyjen kanssa. Eli hyvällä tuurilla meillä on toimivat vaatekaapit jo ensi viikolla. Hieman meinasi hermo mennä, kun samainen äijä alkoi jälleen jankkaamaan aviokille siitä, miten nämä kulut tulevat meidän maksettaviksi. Onneksi en ollut itse kotona, sillä hermo meinasi mennä aviokillakin, joka soitti välittömästi sekä isännöitsijälle, että huoltoon, josta todettiin tämän huoltomiehen hieman "oikoneen" mutkia.

Tuulikaappi on maalattu kokonaan valkoiseksi. Se vei 4 päivää ja vaati paikoitellen 3 kerrosta maalia. Mutta huh, nyt se on tehty ja lattialla on tummanharmaa kurastoppari-matto, josta laitoinkin kuvan aiemmin. Seuraavana maalauskohteena ovatkin olohuoneen 3 seinää. Porraskäytävän seinät pitäisi myös "pestä".
Nyt tulevana viikonloppuna pidetään rento meininki ja juhlistetaan koko lauantai allekirjoittaneen 30-vuotissynttäreitä. :) Sain mitä ihanimpana yllätyksenä valita itselleni mieluisan lahjan ja tällainen valikoitui koristamaan rannettani:


2 kommenttia: