lauantai 7. syyskuuta 2013

Valinnan vaikeus ja operaatio tuulikaappi

Huomenna sitten hilpastaan (jälleen) Ikeaan.

Minulle on iskenyt valinnan vaikeus, en osaa päättää, kumpi näistä pöydistä olisi toimivampi ratkaisu Tyypin huoneeseen! Tiedän, että olin jo aika lailla päättänyt, että valkoinen Stuva-penkki pääsisi toimittamaan pöydän virkaa, koska niin totaalisesti siihen ihastuin Vantaan Ikeassa sen nähdessäni, mutta nyt on tuo sininen Mammut-pöytä kuitenkin onnistunut nitkuttamaan itsensä pääni sisään.

Siis, arvon lukijat: kumpi? 


vai...

Koska Tyypinkin huoneen lattialla on laminaatti ja olen hieman huolissani Tyypin rajujen lelujen paiskomisten vaikutuksesta lattiaan, ajattelin lisätä huoneen lattialle huomenissa myös uuden maton, tällaisen:

Automatoissa vaan on SITÄ jotain. :)
Kuva lainattu täältä / Jysk / 15 €
 Aloitin tänään operaatio tuulikaapin maalauksen. Seinissä on sellainen tunkkainen harmaa maalikerros, jolla on maalattu myös tuulikaapissa oleva patteri ja vesiputket. Putket maalasin itsekin, mutta patteri saa jäädä (valitettavasti) maalatun väriseksi. Tuulikaapin toisesta seinästä täytyy kitata pari reikää umpeen ennenkuin sen voi maalata, joten kyllä tästä tulee sellainen ~3 illan urakka. Tarkoitus on huomenna Tyypin päiväunien aikaan maalata tänään maalatun osuuden päälle toinen kerros ja huomenna illalla sitten toivottavasti ensimmäinen kerros vastakkaiselle seinälle sekä toinen kerros huonekalumaalia listoihin. Maanantai-iltana sitten viimeistellään homma. Kurjaa, kun töistä ei voi saada remonttivapaata. ;)

Tuulikaappi etenee muutenkin. Kävimme torstaina K-Raudassa hakemassa remonttimaalit ja samalla kertaa ostimme tuulikaapin lattialle karmean kellertävän muovimaton päälle (ei erotu kuvassa niin hyvin, kuin ajattelin eli toivoin) "kuramaton" eli tuollaista terassille tarkoitettua mattoa. Hinta oli ihan mielettömän edullinen: 8,90 € / neliö. Väriksi valikoitu tummanharmaa ja tähän valintaan on helppo olla tyytyväinen! Ei haittaa vaikka Tyyppi millaisissa kura-kumppareissa löntystelisi sisälle isin seurassa. 

Tuo muovimattohan näyttää kuvassa jopa ihan siistiltä.
Kuva vääristää. Rankasti.
Fiskarsin yleissaksilla oli tosi helppoa leikata matosta ylimääräiset palat pois.

Miellyttää kyllä allekirjoittaneen silmää tuo tummanharmaa sävy.

1 kommentti:

  1. Moikka! Onko tuo Stuva-penkki toiminut hyvin pöytänä? Itselläni samat mietteet (kiitos vinkistä ;)), mutta käyttökokemuksia otetaan vastaan! Mammutti miellyttää silmää enemmän, mutta eikö se ole aika kevyt?

    VastaaPoista