lauantai 28. syyskuuta 2013

Vain terassi puuttuu...

...mutta sen aika onkin vasta ensi keväänä!

Kävimme viime viikonloppuna Bauhausissa kääntymässä ja ostamassa mm. jalkalistaa, kun täällä kahdesta kohdasta uupui sellaiset ~13 cm kokoiset palaset. Aviokki sitten reippaana sahaili ja hioi oikeankokoiset palaset. Samalla reissulla huomasimme tarjouksessa (299  €) polyrottinkiset, mustat terassikalusteet, juuri sellaiset joita olimme suunnitelleet. Koska hinta ei päätä huimannut, niin aviokki kilautti kaveriltaan pakun (kantoapuineen) avuksi torstaiksi ja näin iso laatikko (tosin hintaan 369 €, koska tarjoushinta päättyi viime sunnuntaina) sitten kotiutui myöhään illalla.

Tänä aamuna sitten jaksoin inttää niiiiin kauan aviokille kasaamisesta, että hänhän sitten reippaana kasasi koko setin. Ja kävi reippaana myös Bauhausissa vaihtamassa 2aksi viallista osaa (samanpuoleiset käsinojapalat) ehjiin. Pisteet Bauhausin tehokkaalle asiakaspalvelulle. Ja aviokille tietysti.

Kasaus kesken. Aviokki Bauhausissa.
Loppusuora.
Niin odotan, että ensi keväänä meillä on terassi. Puusta tehty terassi.
Myös lyhdyt löysivät välittömästi omat paikkansa.
Ja pinkki ruukku vaaleanpunaisine kanervineen. :)

Aviokin kädentaitoja on pakko hehkuttaa vielä tässä asiassa.
Meillä on nykyään ulkovarasto, johon vie muutama porras. Lastenvaunuja ei tähän asuntoon tuoda, joten ne ovat saaneet säilytyspaikkansa varastosta. Muutaman portaan päästä. Mitkään vaunuthan eivät kestä kahdesti päivässä pomppimista portaissa, joten aviokki rakensi meille "rampin":


Aika jees, vai mitä?

4 kommenttia:

 1. Kyllä jotku rattaat kestää! Meillä oli edellisessä asunnossa kahdeksan porrasta, joita kuljettiin päivittäin vähintään kerran alas ja kerran ylös, monesti useamminkin ja kummasti ne rattaat kesti sitä höykytystä puoltoista vuotta ihan mukisematta. Sitten ne myytiin priimakuntoisina eteenpäin. :) Mutta onhan tuommonen ramppi ihan pikkusen kätevämpi!

  Me tarvittais kans terassikalusteet. Olis tosi järkevää hankkia ne tälleen syksyllä tarjouksesta, mutta eihän me olla niin fiksuja, vaikka on asiasta monesti puhuttukin. Ehkä sitten ens syksynä! (Kun on ensin toinenkin kesä kituutettu pelkällä varjolla :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan siis käsitystäni vaunujen kestävyydestä portaikoissa.:)
   Mutta tuo ramppi on ihan paras.

   Meillä on ensi kevään projektina tosiaan terassinrakennus, tai siis aviokki sen rakentaa kavereidensa kanssa ja me lähdetään varmaankin Tyypin kanssa siksi aikaa evakkoon anoppilaan. Ensi keväänä täytyy siis löytää aurinkovarjo. :)

   Poista
 2. Siis mitä ihmettä tarkoittaa "2aksi" ?

  VastaaPoista
 3. 2aksi = 2 + kaksi, jossa numero korvaa alkukirjaimen.

  5iisi = 5 + iisi. :) ei sen kummempaa.

  VastaaPoista